3D-berichtje van Hans van Niel

Dag René,

Bijgaand het gewijzigde overzicht van de producten voor op de cover van de technische documentatie, zoals jij hebt aangegeven. 

Zoals je ziet is het merendeel foto’s en zijn er
2 gerenderde illustraties.

Ik blijf van mening, dat de gerenderde illustraties een beter beeld geven, omdat de tint van het materiaal en de resolutie overal gelijk is. Daarnaast kan de visualiser het beeld manipuleren door alles onder dezelfde hoek te zetten en lichtval en schaduwen kan aanpassen. Dit lukt nooit met foto’s! Een combinatie van renderwerk en beeldmateriaal is erg lelijk!

Nogmaals, het gerenderde werk is van een dermate hoge kwaliteit, dat ik altijd gedacht heb dat het foto’s waren die op een bepaalde manier waren bewerkt! Daarnaast zijn veel beelden al gerenderd, waardoor naast een betere kwaliteit ook de kosten in de hand gehouden kunnen worden. Ik zou je daarom met klem willen adviseren om de visuals van de boeken door deze visualiser te laten maken!

Met vriendelijke groet,

Hans van Niel



Hoi Andries,

Ik heb niets anders dan complimenten voor je; soepel, meewerkend en hoge kwaliteit. Voor herhaling vatbaar!

Je mag de factuur wel naar mij sturen, dan keur ik hem goed en zorg dat hij bij de boekhouding komt.

Ik heb een retourzending ingeschoten, morgen staan we bij je om het retour te halen.

Met vriendelijke groet,

René Eulink






------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Privacy Policy|Leveringsvoorwaarden